top of page
IMG_2585_DxO.jpg

Fysio-Pilatesgrupper

Fysio-Pilates er en skånsom treningsform som vektlegger grunnleggende styrketrening, fleksibilitet, motorisk kontroll, tilstedeværelse, pust og avspenning. Det legges særlig vekt på å styrke de dype musklene rundt mage og rygg, og å balansere de ulike muskelgruppene mot hverandre. Mange trener uhensiktsmessig slik at sterke muskler blir sterkere og svake muskler forblir svake. Ved å forbedre muskelbalansen, får du en mer optimal funksjon.

Med jevnlig pilatestrening, og med god oppfølging, vil du kunne oppnå gode resultater på en effektiv og skånsom måte.

Trening for alle

Treningen vår foregår i en liten gruppe, under tett oppfølging av fysioterapeut. Hos oss kan du trene enten du er i god fysisk form, er utrent eller har plager med rygg, nakke/skuldre, overvekt osv. Treningen passer både for kvinner og menn, unge og eldre.

Atmosfæren hos Studio Pilates er preget av stillhet og konsentrasjon. Samtidig som du bygger opp kroppen, vil du kjenne at øvelsene gir ro og avspenning. Vi ønsker å gi et lite «pusterom» i hverdagen.

IMG_2405_DxO.jpg
IMG_2514_DxO.jpg

Introduksjonstime

Før du kan starte opp med treningen hos oss må du ha en introduksjonstime. Dette er en enetime hvor vi kan få et inntrykk av hvilket treningsnivå som passer deg og ellers kartlegge om det er spesielle hensyn vi må ta.

I løpet av denne timen ønsker vi også å introdusere noen av prinsippene i Fysio-Pilates for deg ved å lære deg noen grunnøvelser. Timen varer i 60 minutter, og koster kr 600.

HVORDAN
KOMME
I GANG?

  • Fyll ut skjemaet

  • Vi i finner en gruppe som passer for deg

  • Instruktøren for gruppen kontakter deg og dere avtaler en tid for introtime

  • Etter introtimen, er du klar til å begynne å trene i gruppe.

 

Velkommen på trening!

PS: Du kan selvsagt også kontakte oss på telefon eller på e-post. Se kontaktinfo.

takk for forespørselen din

bottom of page